Päätin kerätä yhteen kootut vinkit, joita ystäviltäni ja itse opin kun aloitin käyttämään crockpotia. Näin toisten ei ehkä tarvitse oppia kantapään kautta, niinkuin minä tein! Alla ne tärkeimmät, joita tuli mieleeni. Samoja vinkkejä löytyy mm. crockpotin käyttöohjekirjasta.
Haudutuspadassa mausteet kuten valkosipuli ja chili voimistuvat. Jos olet muuntamassa tavallisesta (ei crockpot ohjeesta) puolita mausteiden määrä.
Vinkki no. 2
Haudutuspadassa vettä haihtuu vähemmän. Tavallisesta ohjeen mukaan tehdessäsi puolita myös veden määrä.
Vinkki no.3 Älä avaa crockpotin kantta sen jälkeen, kun olet jättänyt ruuan hautumaan. Menee 20 minuuttia ennenkuin lämpö palaa ennalleen.
Vinkki no.3 Älä avaa crockpotin kantta sen jälkeen, kun olet jättänyt ruuan hautumaan. Menee 20 minuuttia ennenkuin lämpö palaa ennalleen.
Vinkki no.4
Pese haudutuskattila samassa lämpötilassa kuin se sillä hetkellä on (jos kuuma, pese kuumalla, jos kylmä, pese kylmällä). Näin estät keraamisen astian hajoamisen.
Vinkki no.5
Älä pese metallista osaa vedessä! Voit vain pyyhki sitä puhtaaksi. Vain keraamisen osan voi laittaa pesukoneeseen tai tiskata.
Lisää vinkkejä myöhemmin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti