En lisännyt suolaa tätä tehdessäni, vaan lisäsin sitä vasta jälkikäteen lautaselle, koska en ollut varma lihaliemen vahvuudesta. Tästä tuli herkullista, ja sopivan tulista! Creme Fraicheeta (ranskankermaa) on hyvä olla mukana, jotta tulisuus tasapainottuu. Huom. Mitä pidempään tämä ruoka hautu, sen parempaa siitä tulee!
Jauhelihaa 400g
Sipuli 1 iso
Valkosipulikynsiä 5
Vihreä paprika 1
Keltainen paprika 1
Chilipaprika 2
Porkkanaa 2
Selleriä 2
Papuja 2 tlk
Chilitomaattimurskaa 1tlk
Tomaattipyreetä 1
Lihalientä + 2 dl vettä
Mausta: hieman sokeria, mustapippuria, paprikajauhetta, suolaa (maun mukaan)
Paista jauheliha paistinpannulla ja lisää kattilaan. Lisää sipuli, valkosipuli, paprikat, porkkana, selleri, pavut, chilitomaattimurska, tomaattipyree ja mausteet. Sekoita hyvin, mutta varovasti. Anna muhia crockpotissa 6-8 tuntia (low). Tarjoile ranskankerman kanssa.
Porkkanaa 2
Selleriä 2
Papuja 2 tlk
Chilitomaattimurskaa 1tlk
Tomaattipyreetä 1
Lihalientä + 2 dl vettä
Mausta: hieman sokeria, mustapippuria, paprikajauhetta, suolaa (maun mukaan)
Paista jauheliha paistinpannulla ja lisää kattilaan. Lisää sipuli, valkosipuli, paprikat, porkkana, selleri, pavut, chilitomaattimurska, tomaattipyree ja mausteet. Sekoita hyvin, mutta varovasti. Anna muhia crockpotissa 6-8 tuntia (low). Tarjoile ranskankerman kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti