torstai 19. maaliskuuta 2015

Pekoniin kääritty BBQ kana

Löysi hauskan ja superhelpon ruokaohjeen, jossa oli sekä kanaa että pekonia. En ole hulluna BBQ makuun, mutta Kanadassa totuin jo syömään sitä. Tämä on mielestäni tosi jenkki resepti, mutta saanpahan vaihtelua ruokavaliooni. Itse lisäsin syödessä tähän hieman suolaa. Sweet and Sour baby! 

Tämä myös sopii dieettini, joka koostuu lihasta, vihanneksista ja pavuista. Reilun kuukauden aikana on tippunut 6 kg. Papudieetti perus: kourallinen lihaa, reilu desi vihanneksia ja papuja - voilá! Eikä tule nälkä! Myöhemmin lisää papudieetistä.

Ajattelin kokeilla tätä ohjetta: BBQ-kastike, sitruuna ja omena ovat herkullinen yhdistelmä. Paras BBQ-kastike tähän on Sweet Baby Rays, sitä saa nykyään Suomestakin. Itse käytin Santa Marian Amerikkalaista BBQ-kastiketta, koska sitä sattui olemaan jääkaapissa. 

Kanan rintafile 4
Pekonia 8
Omenia 5
BBQ-kastike 1,5 dl 
Fariinisokeri 0,5 dl
Sitruuna 2 rkl

Kuori ja pilko omenat. Laita ne kulhoon. Kaada päälle BBQ-kastike, fariinisokeri ja sitruuna.

Voitele crockpot öljyllä tai voilla. Ota kanapalat kanapalat ja kääri ne pekoniin. Asettele kanapalat crockpotin pohjalle.

Kaada omena-BBQ sekoitus kanojen päälle. Anna hautua 6-8 tuntia (low).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti